top of page

BIOGRAFIE

Innemende popsongs beïnvloed door de hedendaagse country en folkmuziek. Met een gevatte ‘frontwoman’. Dit is de Limburgs- Brabantse formatie Lucy Paul. Met invloeden van artiesten als The Common Linnets, Amy MacDonald en Fleetwood Mac, heeft Lucy Paul een breed scala aan eigen repertoire opgebouwd. Allemaal recht uit het hart, en dat hoor je! Frontvrouw Marloes, die op jonge leeftijd begon met het schrijven van eigen nummers, op haar vijftiende de talenten wedstrijd 24Caraats won, weet met haar stem de zaal te overtuigen. Maar ook de rest van de band doet dat onbetwistbaar. De aan RockCity afgestudeerde gitaristen zetten met doeltreffende gitaarpartijen meteen een duidelijke hoek. En ook bij bassist en drummer hoef je naar de passie voor muziek niet lang te zoeken.

 

Vorig jaar deden ze een kleine tour door Berlijn, waarna ze begonnen met het opnemen van hun debuut EP. Met de opnamestijl van “Harvest” in het achterhoofd, besloot de band alles in eigen beheer op te nemen. Om het later te laten masteren door Mike Manders (bekend van o.a. Stevie Ann, Rowwen Hèze).

 

Ze speelden al eens in de Effenaar, op het Elastiek festival met Jett Rebel en Postman. Deed het voorprogramma van Stevie Ann en Ed Struijlaart. En werd door 3voor12 Eindhoven uitgeroepen tot “Band van het moment”.

 

“Het ontroert tot op het bot, en blijft opvallend lang hangen.”

 

bottom of page